ELEKTROCENTRÁLY


PŘENOSNÉ ELEKTROCENTRÁLY DIESEL AGREGÁTY
 Serie_P_INVERTER_big  Serie_GBL_big
 VYSOKOTLAKOVÉ ČISTIČE  PTO GENERÁTORY
Serie_PW_big  Serie_ZG_big 
 SVÁŘECÍ AGREGÁTY  MOTOROVÁ ČERPADLA
Serie_W_big  Serie_MP_big 
 ZDVIHACÍ ZAŘÍZENÍ  PŘÍSLUŠENSTVÍ
Serie_HE_big  svetelny_globus 

PRAMAC, jehož oficiálním dealerem pro Českou republiku je společnost B-TRADING spol. s r. o., zahrnuje dvě divize:

Divize House & Garden (dům a zahrada)

Divize H&G - House & Garden (dům a zahrada) byla vytvořena za účelem splnění nejžádanějších potřeb jak pro profesionální tak pro amatérské použití. Nabídkou výkonných produktů, zahrnujících elektrocentrály, svářecí agregáty, vysokotlaké čističe, PTO generátory, motorová čerpadla a osvětlovací systémy se PRAMAC H&G stává bezpečným a spolehlivým společníkem při práci i ve volném čase. Kvalita, efektivnost a vysoký standard jsou dosahované použitím moderního designu a propracovaných výrobních postupů, v souladu s platnými směrnicemi a pravidly.

Divize Náhradních dílů

PRAMAC divize Náhradních dílů reprezentuje závazek PRAMACu k péči a spokojenosti zákazníků. Vytvoření vysoce specializované obchodní divize, zaměřené výlučně na Poprodejní zákaznícké služby dokazuje zájem PRAMACu budovat profesionální vztahy se svými zákazníky.

Z tohoto důvodu PRAMAC divize Náhradních dílů nepřetržitě drží neuvěřitelně širokou škálu náhradních dílů a příslušenství a vysoce kvalifikovaný team profesionálů se zodpovídá o zákaznické požadavky po celém světě.

Peče o detaily a vysvětlovaní zákaznických požadavků tvoří jádro účinného poprodejního servisů.

Cíl a motto divize Náhradních dílů je: "Naši zákazníci jsou naší první prioritou. Všechny aktivity v divizi Náhradních dílů jsou základním kamenem, který dává dostatečnou hodnotu našim produktům."

B-Trading spol. s r.o.
www.b-trading.cz
Brno
Bubeníčkova 9
615 00 Brno
Tel.: 545 218 766
Hradec Králové
Bratří Štefanů 902
500 03 Hradec Králové
Tel.: 495 541 623